De historische dagelijkse talkshow

Pauw & Witteman

19-11-2013
Morgen begint het Internationaal Documentaire Festival IDFA. Wij starten een serie, waarin we elke avond een documentaire bespreken. Vanavond de openingsfilm: Return to Homs. Oud-politicus Femke Halsema en oorlogsfotograaf Tom Daams keken voor ons naar de documentaire en vertellen vanavond wat ze ervan vonden.

Nix18 is de nieuwe campagne van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Vanavond debatteert staatssecretaris Martin van Rijn met jongeren van scholengemeenschap De Bijlmer over de vraag of je wel of niet mag roken en drinken tot je 18de. Hun leraar, Meester Bart, komt ook mee. Hij houdt op sociale media de leukste uitspraken van zijn leerlingen bij.

Michel en Ronald Mulder zijn de bekendste schaatstweeling. Vorig jaar werd Michel Wereldkampioen en dit weekend pikte broer Ronald zijn Nederlands record af. Zijn de twee elkaars grootste concurrenten?

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.