De historische dagelijkse talkshow

Pauw & Witteman

21-11-2013
Merlijn Stoffels is woordvoerder bij het Rode Kruis en reisde afgelopen week door de Filipijnen om te zien wat de gevolgen zijn van de tyfoon Haiyan. Gisteren landde hij op Schiphol en vanavond is hij bij ons te gast om te vertellen wat hij allemaal gezien heeft. Daarnaast komt hij vertellen waar het geld van Giro555 naartoe gaat.

Na twee geslaagde seizoenen van het reisprogramma Erica op Reis, wordt vanaf morgen een nieuwe reeks van zes afleveringen uitgezonden. De rode draad in het reisprogramma vormen de bijzondere ontmoetingen die Erica Terpstra heeft met opmerkelijke en inspirerende mensen. Ze laat zich in deze reeks met verwondering onderdompelen in de culturele gebruiken en rituelen van Argentini, Sulawesi, Namibi, Turkije en Patagonie. Vanavond vertelt Erica over de reizen die ze voor dit seizoen maakte.

Op het Idfa draait de documentaire: Joan Rivers - A work in progress over de 80-jarige Amerikaanse comedienne Joan Rivers. Claudia de Breij bekeek hem voor ons. Vanavond vertelt ze wat ze ervan vond. Wil zij zelf op haar 80ste nog op het podium staan?

Vandaag werd in Den Haag een rondetafelgesprek gehouden tussen bankiers, politici en hoogleraren. Een initiatief van Tweede Kamerleden. Vanavond spreken we met oud-bankier Peter Verhaar over de waarde van de gesprekken en de vraag wat er in de toekomst gaat veranderen.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.