De historische dagelijkse talkshow

Mart Smeets blikt terug op de eerste dagen van de Olympische Spelen

10-02-2014

Nederland is de Olympische Spelen succesvol begonnen. Op de 5000 meter behaalden Sven Kramer, Jan Blokhuijsen en Jorrit Bergsma zaterdag goud, zilver en brons en ook Michel Mulder, Jan Smeekens en Ronald Mulder bezorgden Nederland vandaag een legendarische hattrick op de 500 meter. Daarnaast excelleerde Ireen Wst afgelopen zondag op de 3 kilometer, waar zij de gouden plak in de wacht wist te slepen.

Sportcommentator Mart Smeets is vanavond te gast om de eerste dagen van de Olympische Spelen en het Nederlandse succes te bespreken. Mart Smeets werkte vanaf de Spelen van 72 in Sapporo, Japan voor de NOS en miste sindsdien geen enkel Olympisch toernooi. Tijdens de de Winterspelen van Sotsji zal hij zijn grote ervaring, enorme sportgeheugen en enerverende vertelkunsten inzetten in de uitzendingen van Pauw & Witteman. Hij wisselt dit af met presentator Frank Evenblij.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.