De historische dagelijkse talkshow

Pauw & Witteman

17-02-2014
Hij reisde een week lang door Syri, Volkskrant-journalist Remco Andersen. Een paar dagen verbleef hij de stad Homs, waar mensen door de VN  gevacueerd werden uit de Oude Stad. Gisteren keerde hij terug uit Syri en vanavond zit hij bij Pauw & Witteman aan tafel.

Schaatscoach Jac Orie is terug in Nederland Nederland. Hij besloot terug te reizen nu de Spelen er voor zijn schaatsers Laurine van Riessen, Jan Smeekens, Ronald Mulder en Stefan Groothuis opzitten. In totaal scoorden zij drie medailles: eenmaal goud (Groothuis), eenmaal zilver (Smeekens) en eenmaal brons (Mulder). In Nederland wil Orie de begeleiding van de thuisblijvers weer op zich nemen ter voorbereiding op de NKs allround en sprint. De schaatsers blijven wel tot en met de sluitingsceremonie in Sotsji.

Sportcommentator Mart Smeets is vanavond te gast om de Olympische Spelen in Sotsji en de geschiedenis van de Winterspelen te bespreken. Mart Smeets werkte vanaf de Spelen van 72 in Sapporo, Japan voor de NOS en miste sindsdien geen enkel Olympisch toernooi. Tijdens de de Winterspelen van Sotsji zal hij zijn grote ervaring, enorme sportgeheugen en enerverende vertelkunsten inzetten in de uitzendingen van Pauw & Witteman.

Inwoners van Leiden willen dat voormalig zwemleraar Benno L. uit de stad vertrekt. Ze deden een emotioneel beroep op burgemeester Lenferink om de veroordeelde pedoseksueel niet langer onderdak te bieden. Vanavond in Pauw & Witteman een debat tussen advocaat Jan Vlug & Leefbaar Leiden-duo-raadslid Tomas Kok over de vraag wat de burgemeester moet doen.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.