De historische dagelijkse talkshow

Pauw & Witteman

26-03-2014
Voor het eerst ter wereld is bij een patint een totale schedel vervangen. De 23 uur durende operatie werd succesvol uitgevoerd onder leiding van hersenchirurg Bon Verweij van het UMC Utrecht. Met behulp van 3D print technologie werd een op maat gemaakte schedel van kunststof succesvol gemplanteerd bij de 22-jarige Judith Jansen. Vanavond zijn ze beiden te gast.

De Verenigde Arabische Emiraten hebben drie Nederlandse vliegtuigspotters vrijgelaten, nadat zij 54 dagen hadden vastgezeten in het land. Deze had het drietal aangeklaagd, omdat ze aan spionage zouden doen. Zo zouden zij verboden objecten hebben gefotografeerd. Vanavond is Frans Tinga te gast. Hij is n van de spotters komt vertellen waarom ze in het land foto's wilden maken.

Volkert van der Graaf komt op 2 mei voorwaardelijk vrij, dat heeft staatssecretaris Fred Teeven vanochtend bekend gemaakt. Hij moet zich wekelijks melden bij de reclassering, zich onder behandeling van een psychiater stellen en hij mag niet in Hilversum, Rotterdam en Den Haag komen. Om de gebiedsverboden te handhaven krijgt hij een enkelband. Vanavond spreken we erover met Sjef van Gennip, bestuursvoorzitter van Reclassering Nederland.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.