De historische dagelijkse talkshow

Pauw & Witteman

14-04-2014
Het is alweer twee weken geleden dat er een overval plaatsvond op een juwelier in Deurne. De twee overvallers werden doodgeschoten. De advocaat van het juweliersechtpaar, Jan-Hein Kuijpers, kwam gisteren naar buiten met wat er volgens het echtpaar is gebeurd. Waarom komt hij daar nu al mee naar buiten? En wat is er precies gebeurd volgens het echtpaar? U hoort het vanavond.

Gisteren kwam debutant Khaled Choukoud als eerste Nederlander over de streep bij de marathon van Rotterdam. Met zijn tijd van 2:10:51 schaart de debutant zich direct bij de 10 beste Nederlandse marathonlopers ooit. Hoe Choukoud tot deze buitengewone prestatie kwam vertelt hij aan tafel bij Jeroen en Paul.

De situatie in Oost-Oekrane is tot een kookpunt gekomen. Betogers hadden tot vanmorgen 8.00 uur de tijd om de straten en gebouwen te verlaten maar hebben hier geen gehoor aan gegeven.

Hoe reageert Oekrane en wat is de volgende stap van Poetin? Militair historicus Christ Klep zal zijn licht over de zaak laten schijnen. 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.